Nakon dugih 5 godina ponovno imamo priliku uživati u pravom istarskom derbiju između dva kluba koja su oduvijek znala prirediti pravi rukometni spektakl, dva kluba kojima poraz u međusobnom dvoboju ne dolazi u obzir. Istinski ljubitelji rukometa znat će da se radi o utakmici između našeg kluba RK Rudar Adria Oil i RK Rovinja.

U subotu je na rasporedu 3. kolo 1. HRL Jug u kojem se susreću upravo ta dva kluba, koji su se zadnji put susreli u sezoni 2015/2016 kada su kovari slavili u oba dva susreta, u Rovinju i u Labinu. U toj sezoni kovari su ostvarili plasman u viši rang, u 1. HRL Jug, dok Rovinju to nije pošlo za rukom sve do ove sezone kada su zbog reorganizacije lige dobili ulaznicu za u viši rang.

RK Rovinj je u dosadašnja 2 kola upisao isto toliko poraza. U prvom kolu bili su jako blizu pobjede izgubivši 25-24 na gostovanju u Senju dok su u drugom kolu na domaćem terenu poraženi od RK Buzeta s visokih 32-25. S druge strane RK Rudar Adria Oil u dosadašnja dva kola ima pobjedu i poraz, pobjedu na domaćem terenu protiv RK Zadra 1954 te minimalan poraz na gostovanju u Splitu protiv RK BM 07.

Dali će Rovinj nastaviti niz bez pobjede, odnosno dali će RK Rudar Adria Oil dodati još jednu pobjedu na svoj konto vidjet ćemo u subotu u 20:00 sati u SC Franko Mileta.

Ovim putem pozivamo sve navijače i ljubitelje labinskog rukometa da nam se pridruže na tribinama SC Franko Mileta i da nakon 5 dugih godina ponovno uživaju u pravom istarskom derbiju.

Ulaz na tribinu biti će dozvoljen svim punoljetnim osobama koje imaju EU covid potvrdu te maloljetnim osobama bez potvrde ali uz obvezu nošenja maskice za lice.

BUDI KOVAR – BUDI NA TRIBINI.

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare