10-ak dana prije početka prvenstva započinjemo s našom rubrikom JEDNOM KOVAR UVIJEK KOVAR koja prati dolaske i odlaske, odnosno u ovom slučaju povratke na parket SC Franko Mileta. Kroz ovu rubriku pokušat ćemo vas upoznati sa našim novim igračima koji će u novoj sezoni pojačati redove kovara, ali isto tako spomenuti odlaske kojih na sreću ove godine nije bilo puno, odnosno ako ćemo točnije uopće ih nije bilo, ali nažalost neki igrači su prestali igrati o čemu ćemo više u nekim od sljedećih objava.

Na početku priprema svih nas je iznenadila odluka našeg Bruna Derossia kako će iz poslovnih razloga napraviti pauzu od rukometa. Derossi je došao u Labin iz Crikvenice u sezoni 2016-2017 te je od onda standardan član seniorske momčadi odigravši bitnu ulogu u ulasku u Premijer ligu te je jedan od rijetkih koji nije napustio klub nakon ispadanja iz Premijer lige. Dečko koji se s vremenom skrasio u Labinu, osnovao obitelj, u jednom trenutku zbog poslovnih obaveza više nije bio u mogućnosti pratiti tempo treniranja, tako da je logičan potez bio napraviti pauzu od rukometa.

Na sreću pauza je kratko trajala, Derossi se ovog tjedna priključio momčadi. Kockice su se nekako posložile i uspio je uskladiti poslovne obaveze sa treniranjem tako da ga sada čeka užurbani proces pripreme za novu sezonu koja samo što nije krenula.

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare