RK Rudar Adria Oil upisao je poraz na gostovanju u Splitu u sklopu 9. kola 1. HRL Jug rezultatom 26-21. Nedostatak dva prvotimca rezultirao je lošom igrom,  domaćin RK BM07 odigrao je bolju utakmicu.

Utakmicu smo započeli kvalitetno, disciplinirano u obrani i napadu. No drugo poluvrijeme donosi veliki pad u igri. Stali smo napadati, bezidejnost u napadu je prevladala, a i agresivnost u obrani je nestala. Falili su dva jako bitna igrača, u napadu nedostatak Derossia kao kreatora igre bio je prevelik, a i Kostića kao motor obrane i mirna glava koja zna steći autoritet na terenu, što je bilo prijeko potrebno za ovakvu utakmicu. Slijedi analiza utakmice, treba uvidjet greške i nastojat ih ispravit, dosta  promjena tijekom sezone je prošlo kroz ekipu i za očekivat je da neće ići sve po špagi, ali volju i želju za pobjedom ne možemo tako lako gubit. Okrećemo se sljedećem vikendu i utakmici sa vodećom ekipom lige, HRK Karlovac. ” izjavio je Alexandar Lazar 

Utakmica 10.kola 1.HRL jug, protiv HRK Karlovac odigrat će se 3.12 u SC Franko Mileta u standardnom terminu sa početkom u 20 sati.

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare