Ove subote, 9.3. s početkom u 20:00 sati u SC Franko Mileta igra se 13. kolo 2. HRL zapad između našeg kluba Rudar Adria Oil i gostiju iz Kaštelira, 28. Aprila. Gosti se trenutno nalaze na 7. mjestu s 10 osvojenih bodova dok se kovari nalaze na 4. mjestu s 4 boda više. Obje momčadi u 13. kolo ulaze s pobjedama iza sebe, kovari su u prošlom kolu bili bolji od druge momčadi Karlovca dok su dečki iz Kaštelira na domaćem terenu pobijedili trećeplasiranu momčad lige Mornar Crikvenicu, stoga možemo očekivati jednu tvrdu utakmicu u kojoj će definitivno i jedna i druga momčad željeti nastaviti pobjednički niz i osigurati si 2 nova boda.

Istog mišljenja je i trener Inko Banović koji kaže “RK Kaštelir je puno ozbiljnija ekipa nego što nam je bio prošli protivnik i očekujemo tvrdu i neizvjesnu utakmicu. Iako smo u zadnjoj utakmici kod njih osvojili 2 boda i sada igramo na našem terenu, mi nismo favoriti u ovoj utakmici.”.

Razlog tome je veliki broj igrača na koje trener Banović ne može računati. “Nažalost bolesti i ozljede nam diktiraju sastav pa samim time do zadnjeg treninga nećemo znati tko nam je dostupan. No ne sumnjam u one koji budu nastupali, dati će sve od sebe i vjerujem da možemo zadržati bodove u Labinu. Naši “veterani” Ratkajec i Lazar će kao i do sada povući mlade a vjerujem da će se i oni pokazati u boljem svjetlu nego što je bilo do sada.” riječi su trenera Banovića uoči subotnje utakmice protiv 28. Aprila.

Što se tiče sastava kovara, ovoga puta možemo računati na mladog Andreja Smolicu dok se van sastava i ovoga puta nalazi naš stup obrane Andro Lukšić. Već smo ranije pisali kako su do kraja sezone van pogona Franković, Dražul, Jelušić, Matošević i Bugarin Cassioli.

Pozivamo sve ljubitelje labinskog rukometa i naše vjerne navijače da i ovoga puta podrže naše kovare, vaša podrška s tribina nam je uvijek bila i bit će dobar vjetar u leđa. BUDI KOVARbudi na tribini i ove subote u 20 sati.

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare