Nakon iščupanog boda protiv Hrvatskog dragovoljca prošle subote, ovaj vikend labinski rukometaši gostuju u Opuzenu. Iako su domaćini novajlije u ligi i prvi put se susrećemo s njima u novije vrijeme, kovari imaju dugačku povijest međusobnih susreta u bivšoj Prvoj B ligi Jug.

Svoj su debi u ovoj ligi rukometaši Opuzena iskoristili na najbolji mogući način i uzeli puni plijen na gostovanju u Puli protiv RK Arene. Hoće li i ove subote biti jednako uspješni priupitali smo za mišljenje, našeg mladu pivota Andra Lukšića koji je ove sezone jedna od najvažnijih karika trenera Matoševića:

Prvenstvo nismo otvorili na najbolji mogući način, ali pred nama je još dosta vremena da se stvari poprave i poboljšaju. Još uvijek smo bez nekolicine važnih igrača, pa nam rotacija stvara problem, ali ipak vjerujem da možemo puno bolje. Subotnju je utakmicu teško prognozirati jer ne poznajemo protivnika, ali sudeći po prošlotjednom rezultatu radi se o vrlo dobroj ekipi, koja je, kako čujemo, dugo vremena na okupu i moramo dati svoj maksimum želimo li bodove donijeti u Labin.

Podsjetimo, kovari na put u Opuzen odlaze bez kažnjenog Vuksana Zmajevića i od ranije ozlijeđenih Antonia Jelušića i Luke Matačića, te Karla Štucina zbog poslovnih obaveza.

Utakmica se igra u Opuzenu u  subotu 8. listopada u 19 sati.

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare