Ove subote Kovari odlaze na odigravanje 4.kola 2.HRL Zapad u Kaštelir. 28. April je u zadnja tri kola, pokazao da nisu ekipa za podcijeniti. Rukomet koji su odigrali u 2.kolu na domaćem terenu protiv ekipe RK Karlovac 2, pokazuje da su ekipa za ozbiljan rezultat. Prošlotjedni tempo, koji uključuje kup utakmicu, ligašku utakmicu i dvije utakmice U17, donekle je i bio razlog lošije predstave u Karlovcu, ali dečki su odmorili i odlično odradili treninge za nadolazeću utakmicu. Kapetan Ratkajec zadobio je jači udarac i biti će upitan za nadolazeću utakmicu, dok se Jelušić  polako ali sigurno vraća na teren i jedva čekamo gledati ga u našem sportskom centru.

Nakon obećavajućeg početka utakmice i solidne igre tijekom gotovo 50 minuta, nesrećom u ključnim trenucima uslijedio je pad koncentracije koji je presudio ishod susreta. Kapetan Mario je odigrao lavovski unatoč ozljedi, no nije mogao pružiti očekivani doprinos. Jelušić nam se nedavno pridružio, još se prilagođava i nije na sto postotnoj spremi. Većina mladih igrača je prošli tjedan odigrala preko 180 minuta u različitim susretima, dok su neki igrači iz prve ekipe Karlovca pripomogli u prošlotjednom susretu. Sve ovo zajedno rezultiralo je porazom.

Nakon ovog iskustva, pristup utakmici s Kaštelirom bit će maksimalno ozbiljan. Izuzetno pažljivo pripremamo našu igru, iako su minute Maria i Jelušića još uvijek upitne. No, uz apsolutni angažman svih igrača, uvjereni smo da će rezultati biti pozitivni. Kontinuirano radimo na podizanju razine igre, a s odgovarajućim pristupom vjerujemo da će bodovi putovati za Labin.” izjavio je Lazar

BUDI KOVAR!!! BUDI NA TRIBINI!!!

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare