U sklopu zaostalog 13. kola 1. HRL Jug RK “Rudar” Labin sutra putuje u Karlovac gdje ih očekuje utakmica protiv trenutno drugoplasirane momčadi lige HRK Karlovca. Trenutna pozicija na tablici dovoljno govori o ozbiljnosti momčadi Karlovca, u 18 odigranih utakmica izgubili su samo 3 utakmice te sakupili ukupno 30 bodova, samo 2 manje od trenutno vodeće momčadi lige RK Trogira. Karlovčani su od samog početka najavili ozbiljnu ambiciju povratka u Premijer ligu i trenutno im na putu stoji Trogir s 2 boda više, tako da uzevši to u obzir kovare očekuje veoma teško gostovanje.

S druge strane naša momčad, sa svim problemima u kojima se nalazi, trenutno zauzima 11. mjesto na tablici sa 6 osvojenih bodova i već duže vremena se ta situacija nije promijenila. Pred kovarima je još 5 utakmica, prva sutra u Karlovcu, zatim slijedi gostovanje u Crikvenici protiv izravnog konkurenta za posljednje mjesto na tablici, a nakon toga u Labin dolaze RK Metković i RK Zadar, a posljednje kolo putuje se u Kaštelu. U tih 5 utakmica kovarima je svaki bod bitan kako bi izbjegli posljednje mjesto tako da neovisno o kakvom se protivniku radi u utakmicu se mora ući razmišljajući samo na pobjedu.

Utakmica zaostalog 13. kola 1. HRL Jug protiv HRK Karlovca igra se u srijedu 19. svibnja u SŠD Mladost u Karlovcu s početkom u 19:30 sati.

Tablica 1. HRL Jug

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare