U subotu, 25. studenog, sa početkom u 19 sati naši Kovari odigrati će 8.kolo 2.HRL Zapad protiv jednog od favorita lige, RK Mornar Dramalj-Crikvenica. “Crikva” je u sedam odigranih utakmica uspijela upisati šest pobjeda te jedan poraz. Senj i MDCR smatraju se glavnim konkurentima za osvajanje lige.

Zadovoljstvo je pobijediti, posebno u izazovnim utakmicama kao što je bila protiv Gospića. Moglo je to puno bolje, ali bitna je pobjeda. Mislim da smo pokazali karakter i timsku koordinaciju, što je rezultiralo pobjedom od 31-29. Svaka utakmica nosi svoje izazove, ali sada smo fokusirani na sljedeći susret.

Očekujem da će utakmica protiv RK Mornar Dramalj-Crikvenica biti izuzetno zahtjevna. Znamo da su ‘Crikva’ i Senj ozbiljni konkurenti za vrh lige, ali mi ćemo pristupiti utakmici s istim entuzijazmom i predanošću kao i do sada. I dalje nas muče ozljede, no vjerujem da ćemo biti spremni za vikend. Ključno je održati ritam, iskoristiti naše snage i nadmašiti protivnika u ključnim trenucima. Vjerujem u našu momčad i radujem se izazovu koji nas čeka u subotui. Nadam se da ćemo pružiti dobru predstavu na terenu i ostvariti pozitivan rezultat.” izjavio je kapetan Ratkajec

BUDI KOVAR!!!! BUDI NA TRIBINI!!!!

 

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare