Nakon teškog subotnjeg poraza u Trogiru kovare ove srijede na domaćem terenu očekuje još jedna teška utakmica protiv MRK Kozale iz Rijeke. S obzirom na probleme u momčadi teško da možemo za bilo koju od sljedećih utakmica reći da je laka pogotovo nakon još jednog odustajanja u igračkom kadru kovara. Naime zbog poslovnih obaveza prvi golman Toni Štingl do kraja sezone neće biti na raspolaganju treneru Zupičiću. Do kraja je preostalo još 7 kola, od čega 3 zaostala i 4 regularna kola. Kao što smo u prijašnjem tekstu spomenuli, problemima nikad kraja.

Ponovimo, ove srijede protivnik kovarima je MRK Kozala, momčad koja s 18 osvojenih bodova drži 7. mjesto na tablici, dok se kovari s 6 osvojenih bodova nalaze na predzadnjem 11. mjestu.

U prvom djelu sezone Kozala je u Rijeci pobijedila rezultatom 36-32. U toj utakmici igrački kadar kovara je isto tako bio desetkovan, tada zbog samoizolacije velikog broja igrača, a brojčano stanje na klupici tada je pojačao i trener Zupičić koji je nažalost ovoga puta u samoizolaciji, te nije u mogućnosti na isti način pomoći svojoj momčadi. Šalu na stranu, ovoga puta to nije ni potrebno jer trener Zupičić ovoga puta na raspolaganju ima sve mlađe igrače, članove momčadi U17 koji su prošlog puta bili u samoizolaciji.

Za razliku od prošle utakmice, u sastavu protiv Kozale ponovno će se naći Karlo Štucin koji zbog poslovnih obaveza nije putovao u Trogir, a po prvi puta će svoje seniorske minute upisati mladi Slomić, a uz njega će se seniorima iz U17 momčadi pridružiti Tomičić i Glavačević.

Još jednom da ponovimo utakmica 17. kola 1. HRL Jug između RK “Rudar” Labin i MRK Kozala igra se u srijedu 12.05. u SC Franko Mileta s početkom u 19:00 sati. Live prijenos utakmice možete pratiti na www.budikovar.hr.


 

 

 

 

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare