Iako su se neki pribojavali kako će Liridon Zena odlaskom iz Premijer lige u niži rang natjecanja izgubiti svoje mjesto u reprezentaciji Kosova, to se nije dogodilo. Za neke možda iznenađenje, međutim za one koji su pratili utakmice RK Rudar Adria Oil to definitivno nije. Zena je u svim utakmicama bio na visokoj razini i u svakoj utakmici imao sigurnih 15 i više obrana, dok se u nekim utakmicama broj obrana popeo i na nestvarnih 20. Uz njegov visoki postotak obrana nemjerljiv je njegov utjecaj na ekipu koji je u svakom trenutku pozitivan i pun energije što definitivno Zenu svrstava u jedno od najboljih pojačanja kluba u novijoj povijesti.

Stoga još jednom ne treba čuditi što je ovaj tjedan došao službeni poziv od strane nacionalnog rukometnog saveza Republike Kosovo. Liridon Zena bi sa reprezentacijom Kosova trebao odigrati 2 utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2023. godine. Prva na rasporedu je utakmica protiv Turske koja bi se trebala odigrati 3. studenog u turskom gradu Eskisehir, dok 4 dana kasnije 7. studenog na rasporedu je utakmica protiv Belgije na domaćem terenu u Prištini.

Za kraj našem Liridonu Zeni želimo jedno veliko KOVARSKI SRETNO u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, Labin je u tim utakmicama definitivno uz njega.

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare