Jučer se u SC Franko Mileta održala tiskovna konferencija povodom potpisivanja novog sponzorskog ugovora između tvrtke MCZ d.o.o. i našeg kluba. Potpisivanju su prisustvovali predsjednik Rudara Patrik Franković i direktor MCZ-a Kristian Krpan, članovi uprave kluba Valner Franković i Boris Milevoj koji je ujedno i dopredsjednik kluba, te članovi seniorske momčadi Ratkajec, Lazar, Ugrin i Franković.

Treba napomenuti kako je tvrtka MCZ već dugi niz godina vjerni partner klubu, suradnja je započela davne 2016. godine te se novim ugovorom ona nastavlja do 2024. godine te slobodno možemo reći kako je tvrtka MCZ više od sponzora. Obje strane osvrnule su se na dugogodišnju suradnju ne skrivajući zadovoljstvo. Predsjednik Franković istaknuo je važnost sponzora kluba: „U ovim vremenima svakom klubu pa i nama treba financijska i materijalna pomoć kako bi svi segmenti kluba funkcionirali u najboljem pogledu te nam je neizmjerno drago da uz nas imamo sponzora koji prepoznaje kvalitetu našeg rada i jednostavno nemamo dovoljno riječi hvale za ovu lijepu dugogodišnju suradnju koja se nastavlja.“

Direktor tvrtke MCZ Kristian Krpan zahvalio se na lijepim riječima te nastavio “Tvrtka MCZ je uspješna u svom poslovanju i kao takva uvijek će ulagati u lokalnu zajednicu. Odabravši rukometni klub nismo pogriješili ni u jednom pogledu. Klub radi kvalitetno, pogotovo s mladima. Pravi primjer je projekt Labinske škole rukometa na koji smo jako ponosni jer je i nama želja da se što više djece bavi sportom. Rukometni klub za to ima odlične uvijete, pogledajmo samo ovu dvoranu za koju svi znamo da je rukomet glavni sport.“ Također je istaknuo kako je Labin imao mnoge reprezentativce te da to govori što zapravo znači rukomet u gradu. “Labin je u svojoj prošlosti dao brojne reprezentativce koji su osvajali brojne medalje a to čini i danas, a vjerujemo kako u redu čekaju neki novi klinci koji će nastaviti istim putem.”

Po potpisivanju ugovora Patrik Franković zahvalio se malim znakom pažnje tvrtki MCZ na dugogodišnjoj suradnji i prijateljstvu koje je proizašlo ovom lijepom suradnjom.

Prije potpisivanja ugovora, predsjednik Franković i igrači Rudara komentirali su sezonu kovara. Izrazili su svoje zadovoljstvo s radom, trudom i atmosferom u ekipi. „Dobro treniramo i atmosfera u ekipi je sve bolja. Nadam se da ćemo u nastavak sezone ući kompletni, što u prvom djelu nije bio slučaj, i da ćemo pokazati kako nam je mjesto u gornjem djelu tablice. Trenutno smo 4. ali vjerujemo svi skupa kako to može biti još bolje. Ponavljam samo da budemo kompletni jer nažalost nemamo 3 igrača na svakoj poziciji i izostanak samo jednog igrača s treninga puno nam znači., rekao je Bruno Ugrin, koji je u Rudar stigao ove sezone.

Predsjednik kluba Patrik Franković osvrnuo se na moguće transfere “Za sada nemamo u planu dovoditi nove igrače, u nastavak sezone ulazimo s kadrom koji imamo. Nažalost iz privatnih razloga napustio nas je Ajanović koji se vratio u Zenicu, međutim njemu su vrata ovog kluba uvijek otvorena te se iskreno nadam kako će nam se u budućnosti ponovno pridružiti.”

Piše: Vito Rocco

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare