Ove subote s početkom u 20:00 sati trebala se odigrati utakmica 12. kola 1. HRL Jug između domaćina RK “Rudar” Labin i RK Zadar 1954, međutim ista je odlukom HRS-a odgođena.

Po odluci HRS-a utakmica je odgođena zbog novonastale situacije s COVID-19 u momčadi RK Zadra 1954, te će se ista odigrati čim se za to stvore uvjeti. Kako neslužbeno doznajemo 8 igrača RK Zadra 1954 prijavilo je temperaturu kao simptome moguće zaraze, te su isti po odluci kluba odmah upućeni na testiranje.

Uz našu utakmicu, iz istog razloga odgođena je i utakmica 12. kola 1. HRL Jug između RK Senja i HRK Karlovca koja se po rasporedu trebala igrati u nedjelju. Upravo je momčad Karlovca naš sljedeći protivnik u 13. kolu, te se postavlja pitanje dali će i ta utakmica biti odigrana budući da je upravo momčad Karlovca ponovno u problemima kao i na početku sezone.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nažalost ponovno se dešavaju situacije kao iz prvog djela sezone, mada je momčad RK Zadra 1954 bila jedna od rijetkih momčadi u svim ligama pod ingerencijom HRS-a koju je COVID-19 u prvom djelu sezone zaobišao.

Što drugo reći nego našim rukometnim prijateljima zaželjeti što brži oporavak i povratak na parket.

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare