Jučer je u Labinu u SC Franko Mileta odigrana pripremna utakmica između RK Rudar Adria Oil i RK Arena Pula. Četvrta je to utakmica kovara u pripremnom periodu i druga pobjeda protiv istog protivnika. Podsjetimo se, kovari su osim te dvije utakmice protiv RK Arene Pula odigrali još protiv RK Buzeta i MRK Kozale, te su u obje utakmice upisali poraz.

Jučerašnja utakmica krenula je dobro za gostujuću momčad, nakon 5 minuta na semaforu je 4-2 za RK Arenu Pula. Minimalnu prednost gosti drže prvih desetak minuta utakmice a zatim serijom golova kovari preokreću rezultat i već sredinom poluvremena imaju prednost od 5 golova, rezultat 15-10.

Kovari u nastavku dižu tempo utakmice te stvaraju najveću prednost na utakmici od 10 golova u 40. minuti utakmice. Bilo je to dovoljno kako bi trener Zupičić počeo rotirati sve igrače i davati priliku onim mlađima koji polako iz utakmice u utakmicu opravdavaju povjerenje trenera. U tako pomlađenom sastavu RK Arena Pula smanjuje veliki zaostatak međutim nedovoljno da bi preokrenuli rezultat i doveli u pitanje pobjedu RK Rudar Adria Oil.

U domaćem sastavu zbog ozljede nije bilo mladog Frankovića, kao ni Dukića koji je još uvijek u procesu rehabilitacije od ozljede ramena. Među strijelce ovoga puta upisali su se Ratkajec sa 10 pogodaka, Ajanović 5, Lazar, Štucin i Kostić sa po 4, zatim Jelušić i Ugrin sa 2 i Tomičić sa 1 pogotkom.

Na kraju utakmice rezultat 32 – 29 za RK Rudar Adria Oil.

Već ove subote RK Rudar Adria Oil nastupa na turniru u Bujama gdje će odigrati protiv domaćina MRK Buja 53 i RK Verude iz Pule, dok sljedeći vikend kovari putuju u Senj na turnir na kojem će uz domaćina RK Senj nastupati još RK Gospić i RK Mornar – Crikvenica.

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare