Jučer je u SC Franko Mileta održano proglašenje proglašenje najboljih sportaša Grada Labina za 2021. godinu u kategoriji najuspješniji sportaš, najuspješnija sportašica, najuspješnija momčad ili ekipa, najuspješnija momčad ili ekipa u mlađim uzrastima, najveća muška sportska nada, najveća ženska sportska nada, te najuspješniji trener. Osim navedenih nagrada dodijeljena su i posebna priznanja.

RK Rudar Adria Oil imao je svoje kandidate u kategoriji najuspješniji sportaš u kojoj je bio kandidiran naš Niko Franković, igrač seniorske i U17 momčadi te kadetski reprezentativac Hrvatske, te u kategoriji najveća muška sportska nada kandidiran je Anel Velagić, ponajbolji igrač i kapetan momčadi U15, te član selekcija Istarske županije. U kategoriji najuspješnijeg sportaša nagradu je odnio Pavle Kruljac iz sportsko rekreativnog kluba Alba, dok je u kategoriji najveće muške sportske nade nagradu odnio Edib Jagodić iz Judo kluba “Ippon”. Dobitnicima nagrada čestitamo od srca na svim sportskim rezultatima ostvarenim u protekloj godini.

Sportska zajednica Grada Labina dodijelila je posebna priznanja našim članovima i to Niku Frankoviću za nastup u kadetskoj reprezentaciji Hrvatske u kojoj se nametnuo kao neizostavni član te Zdenku Batiniću Bečetu za impresivnih 50 godina vjernosti jednom jedinom klubu – RK Rudaru.

Na kraju svečanosti proglašenja najboljih sportaša Grada Labina za 2021. godinu dodijeljena ja nagrada za životno djelo. Nažalost ovoga puta ona je dodijeljena posthumno našem dugogodišnjem članu, igraču i treneru brojnih selekcija Klaudiu Brescu “Mikotu”.

 

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare