Pred rukometašima RK Rudar Adria Oil je utakmica 5.kola 1.HRL jug, u kojoj će ugostit ekipu RK Zadar 1954. RK Zadar 1954 ovu sezonu za razliku od prošle, ne gubi vrijeme, te ulazi u ligu sa tri pobjede i jednim neriješenim rezultatom te se trenutno nalaze na visokom 4. mjestu lige sa 6 bodova.

Domaćini u drugu ruku su svjesni lošeg početka ali to im ne muti planove i ovotjednu utakmicu dočekuju spremni i željni pobjede.

U subotu će po prvi put, pred domaće goste na teren stupiti mladi i perspektivni Luka Matačić, veliki potencijal koji je ove sezone došao pojačat redove Rudara, ali odmah na početku dešava mu se peh, te sezonu nije mogao počet planski sa cijelom ekipom. Luka je pretrpio lom prsta koji ga  usporio u startu. Nakon uspješne operacije i dobre rehabilitacije, Luka svoju prvu domaću utakmicu željno iščekuje, “Operacija i oporavak su prošli u najboljem redu, tako da sam već duže vrijeme u punom trenažnom procesu s ekipom.”

Upitali smo Luku kako su tekle pripreme za utakmice, na što je odgovorio. “Treniramo jako, treniramo dobro, bez obzira na moj povratak, i dalje imamo problema s ozljedama i izostancima, ali koga nema bez njega se može i mora. U subotu nas čeka jaka i čvrsta utakmica, moramo biti na najvišoj razini i obrambeno i napadački, nadamo se dobroj atmosferi kao i u prethodne dvije domaće utakmice.”

Za kraj Luka se osvrnuo i na publiku, koja ove godine puni tribine SC Franko Mileta iz utakmice u utakmicu. “Očekujemo bodove kako bi prije svega nagradili naš rad i trud na treningu, a onda i predivnu labinsku publiku koja nas maksimalno podržava i posjećuje, te ih ovim putem pozivam da nas u što većem broju podrže i ove subote.”

Dvoboj između RK Rudar Adria Oil i RK Zadar 1954 možete pratiti ove subote 29.10 u SC Franko Mileta sa početkom u 20:00 sati, ovim putem pozivamo sve navijače i ljubitelje rukometa da dođu u dvoranu i podrže dečke u još jednoj čvrstoj i neizvjesnoj utakmici.

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare