Ove subote, 27.03. u Labinu se igra 17. kolo 1. HRL Jug u sklopu kojeg nam u goste dolazi momčad MRK Kozala iz Rijeke. Utakmica se po rasporedu igra u 20:00 sati a live prijenos utakmice možete pratiti na www.budikovar.tv.

Kovari se trenutno nalaze u teškoj situaciji, nakon dva domaća poraza protiv RK Hrvatskog Dragovoljca i RK Senja, momčad Dalibora Zupičića nema pravo na opuštanje, pogotovo na domaćem terenu. Situacija na tablici je zabrinjavajuća, kovari se trenutno nalaze na 11. mjestu sa 6 osvojenih bodova ali isto tako dvije utakmice manje. S druge strane MRK Kozala ima čak 10 bodova više i nalaze se na sigurnom 7. mjestu, te nemaju pritisak borbe za opstanak kao što je to slučaj u redovima kovara.

U prvom djelu sezone MRK Kozala je na svom terenu bila bolja rezultatom 36-32, ali valja spomenuti kako je u toj utakmici momčad trenera Zupičića bila desetkovana nedostatkom velikog broja igrača zbog situacije s Covid-19. Utakmicu je tada s klupe morao “voditi” Vlačić iz razloga što je glavni trener Zupičić obukao dres i u ulozi igrača pomagao svojoj momčadi. Ove subote to neće biti slučaj, a ako uzmemo u obzir povratak nekolicine igrača u redove MRK Kozale, možemo zaključiti da nas čeka jedna jako teška i zanimljiva utakmica. Naime u prvom djelu sezone MRK Kozala se isto tako borila sa nedostatkom pojedinih igrača koji su zbog situacije sa Covid-19 napravili pauzu od rukometa, i sa sportskog stajališta lijepo je vidjeti da su ponovno svi na okupu.

Za kraj da ponovimo, utakmicu 17. kola 1. HRL Jug između RK Rudar i MRK Kozala možete pratiti na www.budikovar.tv od 19:50 sati, utakmica počinje u 20:00 sati.

 

 

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare