Nakon što je odgođena utakmica protiv RK Zameta kovarima je preostala još samo jedna utakmica prije nastavka prvenstva i to protiv RK Poreča koja se odigrala u petak 04.02. u Poreču.

“Protiv Poreča smo odigrali jako dobru utakmicu, onim tempom i intenzitetom kojim trebamo igrati i naše prvenstvene utakmice. Jako dobro smo odigrali u obrani, pokretljivo s puno duela i kontakta na što se nadovezao i Zena sa dobrim obranama. U napadu smo također ispoštovali dogovoreno gdje su Ratkajec, Franković, Jelušić i Dukić, koji je odlično zamijenio bolesnog Lazara, bili glavni strijelci ekipe i rezultat svega toga je 26:26 protiv sudionika Lige za prvaka. Poreču želimo puno uspjeha u nastavku prvenstva, a mi imamo još 2 tjedna pripreme za prvo kolo proljetnog dijela 1. HRL jug.” izjavio je trener Dalibor Zupičić.

S obzirom da RK Rudar Adria Oil nije odigrao sve pripremne utakmice kako je bilo i planirano, nažalost i ovoga puta krivca možemo naći u koroni, zbog koje je i odgođena utakmica protiv još jednog premijer ligaša RK Zameta., trener Dalibor Zupičić nije zadovoljan time te kaže: “Ovaj tjedan ćemo pokušati organizirati još jednu prijateljsku utakmicu kako bi odradili planirani broj utakmica i kako bi spremni dočekali 19.02. i gostovanje u Zadru.”

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare