Nakon poraza na gostovanju u Metkoviću RK Rudar Adria Oil skreće pažnju prema gostujućim protivnicima iz Rijeke. U sklopu 7. kola MRK Kozala ovu subotu gostuje u Labinu na okršaju sa našim kovarima. Kozala je trenutno 3. ekipa lige, no ipak su samo 3 boda ispred naše momčadi, stoga definitivno želimo ostvariti pobjedu i potruditi se da bodovi ostaju u gradu. Za razliku od prošle subote, trener Dalibor Zupičić na raspolaganju ima Nika Frankovića i Liridona Zenu koji se vraćaju s reprezentativnih dužnosti, a s ozljeda se vraćaju Mario Ratkajec, Marin Dukić i Karlo Štucin.

Štucin, koji je utakmicu propustio zbog frakture nosa, bivši je igrač MRK Kozale. Iz tog razloga nema bolje osobe za intervjuirati o nadolazećoj utakmici. O povratku igrača Štucin navodi: „Povratak reprezentativaca Zene i Frankovića nam uz povratak ozlijeđenih igrača zasigurno puno donosi u odnosu na prošlu utakmicu i bit će vidljiv u našoj igri.“ Kao i Franković, Štucin ističe kako se radi o mladoj ekipi. Rekao je i nešto o stilu igre i o promjenama u osoblju otkad je on napustio momčad iz Rijeke. „Ekipa Kozale se dosta promijenila od kad sam igrao u njihovim redovima. Došlo je puno novih mladih dečkiju i novi trener, međutim igra se nije puno promijenila. Igraju vrlo brz rukomet uz puno trke i s velikim brojem golova. Mislim da je njihova najbolja odlika što su svi igrači podjednakih kvaliteta tako da su jednako opasni sa svih pozicija.“

„Uvijek je poseban osjećaj igrati protiv bivšeg kluba i sigurno da se u takvim utakmicama igra s dodatnim motivom.“ komentira Štucin o razini motivacije koju igrač susreće u takvoj situaciji. Naime, desni/lijevi vanjski se vratio u naše redove prošle godine nakon igranja za MRK Kozalu.

RK Rudar Adria Oil je protekla 3 susreta protiv Kozale ostao bez bodova. Kako to utječe na motivaciju Vas i cijele ekipe?

„Motivirani smo da prekinemo taj niz i ostavimo 2 boda u Labinu.“

Bez obzira na rezultat utakmice, ovu subotu sigurno nas čeka dvoboj koji ne želite propustiti. Dvije ekipe koje su se proteklih nekoliko susreta gusto borile za svaki moguć bod se još jednom susreću. Karlo Štucin poziva navijače da dođu podržati naše momke: „Vjerujem da ćemo pružiti dobru igru i pozivam naše navijače da nas dođu podržati.“

Piše Vito Rocco

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare