RK Rudar Adria Oil ovog vikenda u sklopu 4. kola 1. HRL Jug putuje u Kaštel Sućurac gdje ih očekuje utakmica protiv jednog od glavnih favorita lige RK Ribola Kaštele. Utakmica se igra u nedjelju s početkom u 18:00 sati u Sportskoj dvorani Sokolana.

RK Rudar Adria Oil se trenutno nalazi na 5. mjestu s 4 osvojena boda u dosadašnje 3 utakmice. Isto toliko bodova imaju i RK Metković Mehanika, RK Hrvatski Dragovoljac te MRK Kozala međutim uz nešto drugačiju gol razliku. Podsjetimo se kovari su 4 boda osvojili na domaćem terenu protiv RK Zadra 1954 u 1. kolu te protiv RK Rovinja u 3. kolu a jedini poraz zabilježili su na gostovanju u Splitu protiv momčadi RK BM 07.

S druge strane opravdava status favorita lige te u dosadašnja tri kola imaju isto toliko pobjeda i 6 bodova. Isto toliko bodova ima momčad RK BM 07 međutim nešto slabiju gol razliku. RK Ribola Kaštela je u 1. kolu na gostovanju u Omišu svladala RK Hrvatski Dragovoljac s rezultatom 27-20. Nakon toga na domaćem terenu su s visokih 33-19 svladali momčad RK Senja, da bi prošlo 3. kolo bili bolji od RK Buzeta na gostovanju u Buzetu s isto tako visokih 33-19.

Kovari na put odlaze lišeni rezultatskog pritiska, dok s druge strane RK Ribola Kaštela nema pravo na kiks pogotovo na domaćem terenu ukoliko žele opravdati status favorita lige. Iz tog razloga očekujemo jednu kvalitetnu i zanimljivu utakmicu u kojoj će kovari napokon igrati u punom sastavu.

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare