Ove subote s početkom u 20:00 sati RK Rudar Adria Oil otvara novu sezonu u 1. HRL Jug protiv RK Zadra 1954 i ono što je najbitnije, što će sigurno razveseliti sve ljubitelje rukometa u Labinu ali i šire, utakmica će se igrati pred otvorenim tribinama SC Franko Mileta.

Nakon točno 2 godine gledatelji će ponovno moći uživo pogledati svoj omiljeni rukometni klub, naravno uz određene mjere. Ulaz na tribinu biti će dozvoljen svim punoljetnim osobama koje imaju EU covid potvrdu te maloljetnim osobama bez potvrde ali uz obvezu nošenja maskice za lice. Ovim putem sve vas željne rukometa molimo za strpljenje i suradnju prilikom kontrole i ulaska na tribinu budući da se po prvi puta susrećemo s ovakvim organizacijskim protokolom.

RK Rudar Adria Oil je pripremni ciklus završio s dvije pobjede na turniru u Senju, i to protiv konkurenata iz lige RK Senja i RK Mornar Crikvenice. Prije toga odigrane su dvije utakmice protiv RK Arene Pula, jedna protiv RK Verude, u sve tri utakmice upisane su pobjede, dok su na turniru u Buzetu upisali dva poraza, isto tako protiv konkurenata iz lige RK Buzeta i MRK Kozale.

Što se tiče igračkog kadra trener Zupičić za subotu na raspolaganju ima kompletnu momčad. Kroz pripremni period bilo je izostanka sa spomenutih utakmica zbog određenih ozljeda međutim veseli nas činjenica kako će 1. kolo i utakmicu protiv RK Zadra 1954 svi igrači dočekati zdravi i spremni za nove izazove.

Još jednom pozivamo sve ljubitelje labinskog rukometa i naše vjerne navijače da nas nakon 2 godine podrže sa tribina SC Franko Mileta i da zajedno na najljepši mogući način uđemo u novu sezonu i u nove pobjede. BUDI KOVAR – BUDI NA TRIBINI!!!

 

 

 

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare