RK Rudar Adria Oil ovog vikenda domaćin je 13. kola 1. HRL Jug u sklopu kojeg u Labin dolazi momčad iz Splita, RK BM 07 (Balić&Metličić). Utakmica se igra u nedjelju 27.02. s početkom u 20:00 sati u SC Franko Mileta.

Kovari su u prošlom kolu upisali poraz na gostovanju u Zadru koje je ujedno bilo prvo kolo drugog djela sezone. Porazom 34-32 kovari su zadržali 4. mjesto na tablici te se nalaze odmah ispod momčadi RK BM 07 koja se sa 3 boda više nalazi na 3. mjestu. RK BM 07 je u prošlom kolu na domaćem terenu pobijedio RK Buzet i to minimalnom razlikom 27-26.

“Momčad BM 07 je mlada i poletna, opasna sa svih pozicija budući da su na svakoj poziciji pokriveni s kvalitetnim mladim igračima. Sasvim sigurno da će iskoristiti svaku grešku tako da treba biti vrlo oprezan s njima. Međutim uvjeren sam kako s pravim pristupom možemo pobijediti u toj utakmici i zadržati dva boda u Labinu.” izjavio je Bruno Ugrin kojemu je upravo BM 07 matični klub u kojem je započeo svoje rukometne korake.

U prvom djelu sezone, u sklopu 2. kola kovari su s minimalnom razlikom poraženi na gostovanju u Splitu. Tada je rezultat bio 29-28 za BM 07.

Ponavljamo još jednom kako se utakmica igra u malo drugačijem terminu nego inače, u nedjelju 27.02. s početkom u 20:00 sati.

Ulazak na tribinu SC Franko Mileta bit će moguć uz predočenje EU covid potvrde. Za sve koji nisu u mogućnosti bodriti naše kovare s tribina, live prijenos utakmice moći ćete pratiti na TV platformi kluba, www.budikovar.tv.

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare