Dva dana nakon što su se dečki iz starije momčadi U15 vratili sa završnice prvenstva Hrvatske, na kojoj su zauzeli 10. mjesto, u petak 09.06. Rudar Adria Oil U11 kreće sa svojom završnicom u konkurenciji 20 ekipa.

Rudar Adria Oil osigurao je završnicu osvojivši 1. HRL regiju 1 u konkurenciji 11 ekipa. Uz našu momčad, iz naše regije plasirali su se još Poreč kao druga, Sedmerac Karlovac kao treća i ARBA kao četvrta momčad lige.

Završnica prvenstva Hrvatske u kategoriji dječaka U11 održati će se od petka 09.06. do ponedjeljka 12.06. u Poreču u SD Žatika. Prva dva dana odigravati će se utakmice u grupnoj fazi, dok su posljednja dva dana utakmice za plasman, odnosno knock-out faza. Rudar Adria Oil nalazi se u skupini C zajedno još sa Maksimir Pastelom, Daruvarom, Solinom i Đakovom.

Maksimir Pastela se plasirala na završnicu kao četvrto plasirana momčad 1. HRL regija 2, u ligi za prvaka odigrali su 14 utakmica i upisali po 7 pobjeda i poraza. Solin je zauzeo drugo mjesto 1. HRL regije 3, kao i Đakovo u 1. HRL regija 4. I preostaje Daruvar koji je plasman na završnicu izborio s 3. mjestom u 1. HRL regija 5.

Rudar Adria Oil završnicu otvara protiv Maksimir Pastele u 12:30 sati. Istog dana u popodnevnim satima kovari će odmjeriti snage sa Solinom – početak u 17 sati. Drugog dana na rasporedu su utakmice protiv Daruvara u 10:30 sati i Đakova u 18 sati, što će ujedno biti i posljednja utakmica grupne faze.

Nakon grupne faze, treći i četvrti dan turnira odigravati će se utakmice za finalni plasman. Rasporede, poredak po skupinama i ostalu statistiku završnice prvenstva Hrvatske možete pratiti na stranicama HRS-a. Isto tako HRS na svojem Youtube kanalu uživo prenosi sve utakmice tako da ukoliko ne stignete do Poreča, utakmice naših kovara možete pratiti i na malim ekranima. Zanimljivosti uhvaćene fotoaparatom možete vidjeti na Photodecku HRS-a.

Za kraj pozivamo vas da nam se pridružite u Poreču na tribinama Žatike te da svi zajedno podržimo naše kovare koji se više nego zasluženo nalaze na završnici prvenstva Hrvatske i koji će u narednih 4 dana tražiti svoje mjesto među najboljima. Dečki i stručni kadar, želimo vam jedno kovarski sretno!

Za momčad RK Rudar Adria Oil igrati će P. Milevoj, P. Hrvatin Datos, L. Verbanac, F. Tenčić, F. Licul, F. Jušta, L. Filipović, D. Šišić, M. Pajić, D. Prkut, E. Bećirović, L. Širol, V. Mežnarić, I. Bastijanić, F. Milevoj, M. Brajuha, E. Runko i E. Živić. Momčad kovara voditi će trenerski dvojac Goran Vlačić i Tomislav Stubičar.

 

 

 

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare