Nakon neriješene utakmice između MRK Kozale i RK Rudar Adria Oil prošlu subotu, kovari skreću pažnju na Hrvatski Dragovoljac, koji dolazi u Labin u sklopu 19. kola 1. HRL Jug. Riječ je o ekipi koja trenutno drži 5. mjesto na tablici lige, sa samo jednim bodom manje od Rudara. Pobjednička će ekipa stoga držati bolje mjesto na tablici, pa će nas ovaj vikend čekati neizvjesna i uzbudljiva utakmica. Prošlogodišnji je susret između ovih ekipa završio neriješenim rezultatom, što će dodatno pridonijeti motivaciji obiju ekipa. U slučaju da kovari postignu pobjedu i da RK BM 07 upiše poraz protiv druge momčadi lige RK Metković Mehanike, Rudar će se naći na trećem mjestu 1. HRL Jug.

RK Rudar Adria Oil do kraja sezone ima još tri utakmice za odigrati i osigurana dva boda, iz razloga što je RK Senj odustao od natjecanja. Nakon što kovari odigraju susret s ekipom iz Dugog Rata čeka ih pauza do 30.4. kada igraju protiv istarske momčadi RK Buzet.

Utakmica se igra u subotu 9.4. u 20 sati. Pozivamo sve navijače Rudara da dođu podržati ekipu kako bi bodovi ostali u Labinu. Za sve one koji neće biti u mogućnosti biti na tribinama SC Franko Mileta bit će osiguran live prijenos utakmice na TV platformi kluba www.budikovar.tv.

Piše: Vito Rocco

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare