Ove subote 7.10 naša seniorska momčad započinje ovogodišnje natjecanje u 2.HRL Zapad. Potpuno pomlađena ekipa sa nekolicinom starih igrača u subotu odlazi u Ogulin kamo će odigradi 1.kolo 2.HRL Zapad protiv  RK Ogulin.

Ove sezone seniorsku ekipu činiti će: Mario Ratkajec, Alexandar Lazar, Antonio Jelušić, Andro Lukšić, Lucian Derosi, Ivan Dundara, Anel Velagić, Ognjen Malić, Danny Mišon, Alex Cassioli Bugarin, Patrik Vozila, Roko Franković, Mateo Matošević, Andrej Smolica, Gabrijel Trajkovski, Pjero Dražul. Trener Inko Banović, pomoćni trener Dalibor Zupičić i tehniko Edi Kodrin.

Velike promjene s obzirom na prošlogodišnju ekipu,  Liridon Zena, Luka Matačić, Bruno Derrosi, Marin Dukić, Karlo Štucin, Nikola Kostić, oprostili su se od Kovarskog dresa.

 

Upitali smo trenera Inka te kapiten ekipe Maria Ratkajca kakva očekivanja imaju za nadolazeću sezonu.

Početak nove rukometne sezone donosi nam uzbuđenje i izazove. Odradili smo izvrstan pripremni dio sezone i s ponosom mogu reći da je naš tim napredovao u mnogo aspekata igre. Ono što čini našu ekipu posebnom jest činjenica da smo izuzetno mlada ekipa koja je spremna iznenaditi mnoge.

Ulazimo u ovu ligu kao novaci, i iako još nismo upoznati sa svim sudionicima, to nam otvara vrata za nova iskustva i testiranje naših mogućnosti protiv različitih stilova igre. Očekivanja su uvijek velika, ali mi smo fokusirani na ono što možemo kontrolirati – naš rad i timsku igru.

Krećemo utakmicu po utakmicu, jer znamo da je koncentracija na trenutnom izazovu ključ uspjeha. Vjerujem u našu ekipu i u našu sposobnost da donesemo pozitivne promjene na terenu. ”   izjavio je trener Inko Banović

 

“Vidim ogroman potencijal u ovoj mladoj ekipi koja se sastoji od talentiranih igrača koji donose svježinu i strast prema igri. Tijekom priprema smo naporno radili i vidim koliko smo napredovali kao tim. Uskladili smo se i razvili nešto posebno.

Kao najstariji igrač i kapetan, osjećam odgovornost prema ovim momcima. Zajedno smo prošli kroz mnogo izazova i utakmica, i znam koliko je važno imati podršku i vodstvo unutar tima. Želim biti taj koji će ih potaknuti da daju sve od sebe na terenu.

Nadam se da ćemo u ovoj sezoni vidjeti mnoge golove i osjetiti slast pobjeda. Spreman sam biti mentor i podrška mladim igračima jer vjerujem da su oni budućnost ove ekipe. Zajedno, možemo postići velike stvari i pokazati svima što smo sposobni postići. Neka nam nova sezona donese mnogo uspjeha i nezaboravnih trenutaka.” izjavio je kapetan Mario Ratkajec.

Ove sezone 2.HRL Zapad sastojat će se od 10 ekipa, a ovo je raspored prvog dijela Kovara:

 

1. kolo RK Ogulin RK Rudar Adria Oil
2.kolo RK Rudar Adria Oil RK Buje 53
3.kolo RK Karlovac 2 RK Rudar Adria Oil
4.kolo 28.April RK Rudar Adria Oil
5.kolo RK Rudar Adria Oil RK Senj
6.kolo RK Zamet 2 RK Rudar Adria Oil
7.kolo RK Rudar Adria Oil RK Gospić
8.kolo RK Mornar Crikvenica RK Rudar Adria Oil
9.kolo RK Rudar Adria Oil RK Poreč 2

Pomlađena ekipa ove sezone ima razloga dokazati se labinskoj publici, a mi vas pozivamo da budete naš osmi igrač u svakoj utakmici i podržite mlade nade našeg grada, te da vratimo labinski rukomet na čvrste noge.

BUDI KOVAR!!! BUDI NA TRIBINI!!! 

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare