U subotu 22.04 odigrana je utakmica 20.kola 1.HRL Jug u kojoj je  RK Rudar Adria Oil poražen na domaćem terenu od ekipe Balić&Metličić 07.

Kovari su u prvih trideset minuta pokazali bolji i kvalitetniji rukomet. Na poluvrijeme se odlazi sa +3(15-12) za Kovare. Nastavak utakmice igrao se gol za gol do 40-te minute(20-18),  kamo Splićani preuzimaju tijek igre. Pad koncentracije, veliki broj tehničkih pogrešaka domaćina, Splićanima daje vjetar u leđa, svaku pogrešku skupo naplaćuju te preokreću rezultat u svoju korist zadnjih 10 minuta utakmice. Kovari od 48. minute do kraja utakmice zabijaju jedan gol dok gostujuća ekipa njih 7. Utakmica je završila rezultatom 23-29 za goste iz Splita.

Kod domaćina najbolji strijelac bio je Ratkajec sa 11, a pratili su ga  Derossi B. sa 5 i Kostić sa 3 pogotka. U redovima gostiju briljirao je lijevi vanjski Ivanišević sa 15 zgoditaka, a pratili su ga Radovanović i Sučić sa po 3 gola.

Do kraja sezone ostale su dvije utakmice. Sljedeća po rasporedu je utakmica u Karlovcu koja je po rasporedu 29.04 sa početkom u 19 sati u ŠSD Mladost 

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare