RK “Rudar” Labin je danas potpisao novi sponzorski ugovor s tvrtkom Adria Oil d.o.o. iz Rijeke. Ugovor, koji ih čini generalnim sponzorom kluba potpisali su predsjednik uprave tvrtke Adria Oil d.o.o. Andrej Šolaja i predsjednik kluba Patrik Franković, uz njih su još bili prisutni direktor marketinga Ivan Jerčinović i dopredsjednik kluba Boris Milevoj.

Tvrtka Adria Oil d.o.o. sa sjedištem u Rijeci bavi se veleprodajom i maloprodajom naftnih derivata. Tvrtka je svojim kupcima otvorila vrata 2003. godine otvaranjem prve benzinske postaje na Malom Lošinju, a do danas imaju 26 benzinskih postaja koje su pozicionirane većim dijelom u Kvarnerskoj regiji.

“Svakako nam je ambicija proširiti lanac benzinskih postaja i na područje Istre, gdje do sada imamo samo jednu benzinsku postaju i to u Žminju, a ubrzo otvaramo i novu u Labinu.” istaknuo je predsjednik uprave Andrej Šolaja te nastavio “Jako nam je bitno biti društveno odgovorna tvrtka u zajednici u kojoj poslujemo i vjerujemo da je sport pravi način za to postići. Izuzetno nam je drago što smo pronašli partnere u tome, rukometni klub je klub s velikom tradicijom u Labinu i svakako se veselimo budućoj suradnji.”

Tvrtka Adria Oil d.o.o. bit će generalni sponzor kluba naredne tri sezone, a kako kaže i sam predsjednik uprave Andrej Šolaja “Vjerujemo da će suradnja trajati i puno duže, te da ćemo jedna i druga strana biti zadovoljni ovom suradnjom”.

Predsjednik kluba Patrik Franković bio je veoma zadovoljan prije svega što ova suradnja donosi i financijsku stabilnost klubu u narednim sezonama. “Veliki je to trenutak za naš klub, svatko tko je u sportu zna što znači imati financijsku stabilnost i koliko ona znači u planiranju i ostvarivanju ambicija kluba. Već sada možemo najaviti kako će klub sigurno u sljedeće tri godine tražiti povratak u Premijer ligu, međutim korak po korak. Sigurno se sada nećemo zaletavati i trošiti financijska sredstva bez ikakvog plana, međutim ponavljam financijska stabilnost koju nam garantira novi generalni sponzor je jako bitna u toj priči”.

Uz brojne marketinške alate i aktivnosti klub je generalnom sponzoru ustupio sufiks u nazivu kluba tako da će se u narednim sezonama klub u svim natjecanjima natjecati pod nazivom RK Rudar Adria Oil.

“Uz navedeno svakako ćemo se potruditi osmisliti i neke nove marketinške alate kako bi što kvalitetnije ispunili očekivanja jedne i druge strane. Među raznim idejama su i personalizirane kartice za gorivo međutim više o tome kada bude bilo vrijeme za to.” izjavio je direktor marketinga tvrtke Adria Oil d.o.o. Ivan Jerčinović koji se isto tako raduje novoj suradnji pogotovo u području marketinga.

I za kraj završavamo s riječima dopredsjednika kluba Borisa Milevoja, “Neću pogriješiti ako kažem kako je ovo povijesni trenutak za klub jer u 67 godina dugoj povijesti nije bilo partnera, odnosno generalnog sponzora koji je sklopio ugovor na 3 godine, a vjerujem kako će suradnja trajati i duže. Bilo bi odlično kada bi za 70-tu godišnjicu rukometa u Labinu ponovno igrali Premijer ligu”.

 

 

 

 

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare