RK Rudar Adria Oil je u svojoj posljednjoj utakmici na domaćem terenu za  polu sezone 1. HRL jug upisao poraz protiv vodeće ekipe lige RK Karlovac rezultatom 28-33. Obje ekipe su dobro otvorile susret, prvo poluvrijeme se igralo gol za gol, dok u zadnjim minutama poluvremena Karlovčani bježe na skromnih +2(13-15). Drugo poluvrijeme RK Karlovac diže tempo igre te uspijevaju slomiti blagi otpor Kovara. Bačić Ivan bio je nezaustavljiv na krilnoj poziciji kao i sa crte sedam metara, te uz pomoć golmana Kajba Matea koji zaustavlja nekoliko čistih udaraca i tako povećavaju svoju prednost do konačnih 28-33. U redovima domaćina sa 8 pogodaka predvodio je kapetan Ratkajec Mario, Derossi Bruno upisuje 5, Lazar Alexandar 4, Antonio Jelušić, Kostić Nikola, Matačić Luka sa po 3, a Dukić Marin 2.

RK Karlovac je opravdao status favorita, momci su zasluženo na vrhu tablice, igraju kvalitetan rukomet, imaju širinu na klupi i željni su pobjeda. Moram čestitat i svojim suigračima smatram da smo odradili dobru utakmicu izuzevši veliki broj tehničkih pogrešaka. Prvo poluvrijeme smo držali rezultat, no manjak širine klupe i slaba rotacija su bili dovoljan razlog da završimo utakmicu sa -5, ali svejedno, to je bila jedna prava muška utakmica i treba  čestitat RK Karlovac na pobjedi, a mi se okrećemo zadnjem kolu polu sezone protiv RK Kozala” izjavio je Nikola Kostić

Zadnju utakmicu za ovu polu sezonu RK Rudar Adria Oil  odigrati će protiv RK Kozala, 10.12  u dvorani Zamet sa početkom u 19:00 sati.

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare