U ponedjeljak 27.03., rukometni klub Rudar Adria Oil   sporazumno je prekinu suradnju sa svojim glavnim trenerom Valterom Matoševićem. „Razloga je više, moje obaveze u stručnom stožeru reprezentacije, moja odsustvovanja, cijela situacija u klubu, loši rezultati, nedovoljno kvalitetan igrački kadar koji se nije pojačao i kratka klupa.“, izjavio je  Valter.

Ovim putem se želimo zahvaliti treneru Matoševiću, kojem želimo sve najbolje u daljnjem radu i privatnom životu, naročito u radu sa seniorskom reprezentacijom.

Upitali smo na komentar našeg predsjednika Patrika Frankovića; „Svjesni smo da su porazi sastavni dio sporta, ali opet priznajemo da ih teško prihvaćamo i baš zato moramo pronaći dodatnu energiju za ovaj završni dio prvenstva i tako se na najbolji mogući način zahvaliti navijačima i sponzorima koji nas cijelu sezonu vjerno prate i kojima smo itekako ostali dužni.

U fazi smo pronalaženja trenerskog rješenja, a do konačne odluke mjesto glavnog trenera preuzeti će dosadašnji pomoćni trener Goran Murselović.

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare