Ove subote s početkom u 20:00 sati u SC Franko Mileta igra se 14. kolo 1. HRL Jug između domaćina RK “Rudar” Labin i gostiju iz Dugog Rata RK Hrvatskog Dragovoljca.

Kovari su u prvom djelu sezone prvu pobjedu upisali upravo protiv Hrvatskog Dragovoljca na gostovanju u Omišu kada su slavili rezultatom 25-22. Pobjedom u subotu kovari bi napravili ogroman dio posla u borbi za opstanak iz razloga što je upravo Hrvatski Drgaovoljac izravni konkurent u donjem djelu tablice. Kovari trenutno uz dvije utakmice manje imaju i jedan bod manje, Hrvatski Dragovoljac se nalazi na 9. mjestu sa 7 osvojenih bodova dok su kovari na 11. mjestu sa 6 osvojenih bodova.

Sastavi iz prvog djela sezone razlikovati će se na jednoj i na drugoj strani. Kovari su se u prijelaznom roku pojačali s povratnikom iz Dubrovnika, Mariom Ratkajecom, te će za razliku iz prvog djela trener Zupičić na raspolaganju imati sve igrače, koji su tada zbog mjera samoizolacije bili van sastava. S druge strane vrlo aktivni u prijelaznom roku bili su i u Dugom Ratu gdje su u svoje redove vratili Plazibata i Banovića, dva vrlo iskusna igrača koji definitivno donose veću kvalitetu nego što je Hrvatski Dragovoljac imao u prvom djelu sezone.

Utakmica će svakako biti zanimljiva, bez obzira na rezultat iz prvog djela sezone teško je bilo koju momčad staviti u ulogu favorita jer nažalost zbog praznih tribina ni domaći teren više ne daje određenu prednost kao što je to nekad bilo.

Utakmicu možete pratiti na iTV platformi budikovar.tv od 19:50 sati.

 

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare