Rukometaši Rudara doživjeli su još jedan neugodan poraz. Na dalekom gostovanju na samom jugu lijepe naše,  kod RK Ardiei iz Župe Dubrovačke poraženi su s 35:28. Iako sedam razlike zvuči kao uvjerljiv poraz tijek utakmice nije bio takav, barem do 45. minute kada se domaćini prvi put odvajaju na 6 razlike. Prvo poluvrijeme pripalo je kovarima koji su cijelo vrijeme bili u minimalnom vodstvu, no uporni dubrovčani uspijevaju izjednačiti pa se na odmor otišlo s rezultatom 15:15. U nastavku opet igra gol za gol sve do 40. minute kada  domaći rukometaši  prvi put imaju četiri pogotka prednosti. Iako je trener Matošević pozvao na poredah kako bi pokušao vratiti svoje igrače u utakmicu, to im nije uspjelo i domaćini dižu razliku i sigurno utakmicu privode kraju.

Na put prema jugu nije krenuo mladi Lukšić zbog ozljede leđa, te Derosi zbog poslovnih obaveza, ali raduje povratak Luke Matačića na teren iako svoj debi za Rudar neće pamtiti po dobrom rezultatu.

Kod domaćina se čak 11 igrača upisalo u strijelce, izdvojimo iskusnog lisca Rudolfa Ćuzića sa šest i Brnina, Puticu i Kneza sa pet pogodaka.

Kod gostiju izvrsnu je utakmicu odigrao Marin Dukić, koji odličnu rolu odigrao i na poziciji krila i srednjeg vanjskog i pri tom postigao 7 pogodaka, te Mario Ratkajec s 11 postignutih golova.

U sljedećem kolu kovari dočekuju Zadar koji iz 4 utakmice ima 3 pobjede i igra labinskih rukometaša morat će se bitno poboljšati žele li bodove ostaviti u Labinu.

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare