Ove nedjelje 23.10. na rasporedu je 4. kolo 1. HRL Jug u sklopu kojeg RK Rudar Adria Oil putuje u Župu Dubrovačku gdje ih očekuje dvoboj protiv domaćina RK Ardiaei, nove ekipe u ligi koja je velika nepoznanica svima i koja je u dosadašnje tri utakmice upisala dvije pobjede i jedan poraz.

RK Ardiaei se trenutno nalazi na 4. mjestu lige s 4 osvojena boda. Ardiaei je upisao pobjedu na gostovanju u Puli te na domaćem terenu protiv Zadra, dok su isto tako na domaćem terenu poraženi od ekipe Buzeta.

S druge strane kovari u 3 kola imaju samo jedan bod te se trenutno nalaze na 11. mjestu lige. Podsjetimo, kovari nisu uspjeli doći do bodova u prošlom kolu na domaćem terenu protiv RK Umaga, kao i kolo prije toga na gostovanju u Opuzenu, dok je taj 1 bod osvojen na otvaranju sezone protiv Hrvatskog Dragovoljca.

Kovari su svakako željni pobjede kako bi se što prije prekinuo ovaj loš ulazak u sezonu. U prilog tome ide i povratak Liridona Zene s reprezentativnih obaveza i Luke Matačiće koji se nakon ozljede priključio ekipi i punom treningu te ga možemo očekivati u sastavu za vikend.

Utakmica se igra u OŠ Župa Dubrovačka s početkom u 17:00 sati.

 

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare