Momčad Karlovca je u sklopu 2. kola 1. HRL Jug dosta uvjerljivo uzela bodove u Labinu te na taj način definitivno potvrdila kvalitetu koja joj je prijeko potrebna za osvajanje lige i ulazak u Premijer ligu. Od samog početka Karlovčani su imali prednost u svojim rukama te je na kraju rezultat bio 29-22 u njihovu korist. U redovima karlovčana najistaknutiji pojedinac bio je odlični Smojver sa 9 golova, te nekoliko iznuđenih sedmeraca i isključenja.

Kod kovara u napadu najraspoloženiji je bio Jelušić sa 7 pogodaka, međutim valja spomenuti da je prvi gol kovara pao tek u 11. minuti.

Antonio JELUŠIĆ “Otvaranje utakmice bilo je jako loše, prvi gol zabili smo tek u 11. minuti utakmice, bili smo loši u realizaciji, a i napad i tranzicija iz obrane u napad nisu funkcionirali, uz to napravili smo dosta tehnickih grešaka. Obrana je na momente izgledala dobro, međutim to nije bilo dovoljno za pobjediti Karlovac koji na kraju zasluženo dolaze do bodova.”

Dalibor ZUPIČIĆ “Pred “epidemioloških” 100 gledatelja nažalost nismo uspjeli iznenaditi favoriziranu ekipu Karlovca. Tijek utakmice odredio je loš ulazak u utakmicu gdje je u 8. minuti bilo 5:0 za Karlovčane uz 6 obrana gostujućeg vratara. Obrana i nije bila toliko problematična, ali naši igrači nisu uspjeli naplatiti takvu igru već su s mnogo grešaka u predaji lopte i fulanih zicera omogućili Karlovčanima da održavaju prednost tijekom cijele utakmice. U 55. minuti golom Frankovića smanjili smo rezultat na 24:20, ali za preokret nije bilo snage. Da bi stvar bila gora, sredinom prvog dijela ozlijedio nam se naš najbolji strijelac Alexandar Lazar i čekamo nalaze liječnika kako bi znali težinu ozlijede. Ozlijedio se i mladi Alex Kokot koji je obnovio ozljedu zgloba. Bez obzira na sve probleme, ekipa danas kreće s pripremama za utakmicu s Hrvatskim Dragovoljcem gdje ćemo tražiti prve ovogodišnje bodove.”

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare