U nastojanjima da svojim navijačima, prijateljima, sponzorima i partnerima uvijek ponudimo nešto više predstavljamo novi projekt kluba simboličkog naziva „RUDAR ZA SVE“. Projekt je premijerno predstavljen postojećim i potencijalnim sponzorima kluba prije dva tjedna na zatvorenoj prezentaciji u labinskoj gradskoj knjižnici.

Radi se o novom modelu sezonskih ulaznica koji je po našim saznanjima jedinstven u Hrvatskoj. Sezonske ulaznice zapravo postaju brošura koja sadrži sve informacije o klubu, rasporedu, igračima i naravno same pojedinačne ulaznice za sve domaće utakmice ove sezone. Dodatno, svaka je pojedinačna ulaznica personalizirana i jedinstvena za svaku utakmicu i protivnika pa se tako na poleđini mogu naći detalji o povijesti međusobnih susreta.

Na taj način i sezonska i pojedinačna ulaznica dobivaju kolekcionarsku vrijednost i trajno ostaju kao uspomena na taj događaj i nadamo se da će u mnogima izazivati pozitivne emocije na sjećanje na utakmicu i dobru igru naših kovara.

Našim smo partnerima i sponzorima osigurali dodatni kanal promocije, pa se tako na ulaznici nalazi mjesto za promociju svih naših velikih sponzora, ali posebno je osigurano mjesto i za sponzora ulaznice. Na ovaj je način svaki sponzor dobio dodatnu vrijednost oglašavanja i sam upravlja distribucijom ulaznice pa ju tako može darovati svojim partnerima, zaposlenicima ili prijateljima i obitelji, kojima će pak s druge strane zauvijek ostati draga uspomena i podsjetnik na onoga koji im je to omogućio.

Sezonsku ulaznicu već su prigrabili mnogi sponzori, koji će na taj način nemalom broju sretnih navijača osigurati besplatno uživanje u vrhunskim predstavama naših rukometaša. Ovim putem dodatno pozivamo i ostale zainteresirane partnere da na vrijeme osiguraju ovaj jedinstveni način promocije.

No, isto tako, i svi zainteresirani navijači i prijatelji rukometa mogu nabaviti ovu jedinstvenu sezonsku ulaznicu po promotivnoj cijeni od samo 200kn. Sezonske ulaznice moći će se nabaviti već ovu subotu u holu dvorane prije utakmice.

Još jednom pozivamo sve navijače i simpatizere da dođu na utakmicu i podrže naše momke protiv uvijek neugodnog suparnika Hrvatskog Dragovoljca iz Omiša. Utakmica počinje u subotu 1.10.2022 u 20 sati, dok prodaja ulaznica kreće od 19:30. Podsjetimo da je cijena redovne ulaznice u ovoj sezoni 25kn.

Zahvaljujemo se velikom entuzijasti i sportskom promotoru Alenu Paliski i njegovom Piktogramu24 na dizajnu i realizaciji, ali i pozitivnoj energiji i pristupu koji svaki problem i izazov pretvara u rješenje s užitkom.

Dizajn, izgled i vizuale samih ulaznica možete vidjeti u prilogu.

Vidimo se u subotu!

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare