Ovaj vikend počinje rukometna prvoligaška karavana. S obzirom da je svoj status u 1. HRL jug izborila Arena, Umag koji se vratio iz premierligaškog društva, uz postojeće Rovinj i Buzet, možemo zaključiti da će ova sezona obilovati lokalnim derbijima što uvijek nosi posebno draži i mamac je za gledatelje.

Rukometaši Rudar Adria Oil u prvom kolu kod kuće očekuju poznate rivale iz Dugog rata, Hrvatski Dragovoljac. Čvrsti i goropadni rukometaši s juga uvijek su bili atraktivan i neugodan protivnik, no mi čvrsto vjerujemo da bodovi ovog puta ostaju u Labinu.

Svoje mišljenje za subotnju utakmicu ali i osvrt o dosadašnjem dijelu priprema podijelio je s nama Marin Dukić: “Novi trener nam je prilično promijenio režim treninga pa treniramo jako i mislim da smo odradili odlicče pripreme. Pridošli igrači su se izvrsno uklopili, ekipa ih je prihvatila kao da su godinama ovdje i svi zajedno jedva čekamo subotu i naravno čim puniju dvoranu, a mi ćemo pustiti srce na terenu i uzet prva dva boda.”

Subotnja utakmica počinje u poznatom terminu u 20 sati i pozivamo sve navijače i ljubitelje rukometa da nas podrže u novoj sezoni i da zajedno gradimo put do vrha.

Podsjećamo na nove sezonske ulaznice u sklopu projekta Rudar za sve koje će se moći nabaviti u holu dvorane od 19:30 sati.

Naši su sponzori za deset najbržih navijača osigurali besplatne sezonske ulaznice, stoga se u subotu požurite u dvoranu i možda budete jedan od sretnika.

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare