U situaciji u kojoj se nalazi momčad kovara teško je i očekivati pozitivan rezultat pogotovo protiv momčadi poput Trogira koja je kvalitetno popunjena na svim pozicijama, te se uz Karlovac i Kaštelu glavni je kandidat za prvo mjesto.

S druge strane momčad kovara desetkovana koronom nema rotaciju potrebnu za se suprotstaviti takvim momčadima što je glavni razlog jučerašnjeg poraza. Dok je bilo snage i koncentracije utakmica je bila u egalu, kovari su u ranoj fazi utakmice vodili 2 razlike da bi do 40 minute utakmice hvatali zaostatak od -2. Nakon toga slijedi pad u igri kovara što gosti koriste, te s par kontri i polukontri bježe i na +7. Na kraju rezultat +6 za goste iz Trogira, 24 – 30.

Anthony JURMAN “Znali smo da nas čeka teška utakmica, no to nas nije spriječilo da damo svoj maksimum. Protivnik je okrenuo utakmicu u svoju korist tek kada je nastupio umor te su oni, zbog širine klupe, mogli održavati visok tempo kad mi više nismo. Sretno Trogiru u borbi za naslov, a mi ćemo brojne dobre stvari iz ove utakmice nastojati ponoviti u Omišu.”

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare