U subotu 04.03 odigrana je utakmica 14.kola 1.HRL jug između RK Rudar Adria Oil i domaćina RK Umag. Umažani su tijekom svih 60 minuta imali kontrolu nad utakmicom i rutinski svladali kovare.

Od početka utakmice, igrači Umaga su bili u vodstvu i postepeno su povećavali svoju prednost. Nakraju prvog poluvremena imali su 6 golova prednosti (15-9). Naši Kovari imali su veliki broj promašenih šuteva kao i tehničkih pogrešaka koje su Umažani kažnjavali brzo i efikasno.  Unatoč manjem broju isključenja(6), RK Umag(7),  kovari nisu imali mogućnosti ugroziti domaćine. Umažani su do samog kraja utakmice imali kontrolu i svladali kovare krajnjim rezultatom 34-25. Kod Kovara najviše pogodaka upisao je Lazar(9) pratio ga je Ratkajec sa 7 golova, a kod ekipe Umaga najviše su se istakli Sinčić sa 13 i Kozina sa 7 golova.

Nismo se držali plana igra kojeg smo dogovorili s trenerom i odigrali smo jako lošu utakmicu. Umag nas je nadigrao u svakom pogledu i zasluženo odnio pobjedu. Moramo nastaviti trenirati i ne smijemo si dozvoljavati više ovakvih utakmica. U subotu nam u goste dolazi neugodna ekipa Ardiaea i moramo napraviti sve da bodovi ostanu u Labinu.” izjavio je Karlo Štucin

Kovari ovaj vikend odmaraju i skupljaju energiju za 16.kolo odnosno gostovanje u Zadru.

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare