Rukometaši Rudara upisali su poraz na gostovanju u Splitu u sklopu 15. kola 1. HRL Jug protiv momčadi RK Balić Metličić rezultatom 29-26.

Kovari su cijelo prvo poluvrijeme lovili zaostatak, u 15. minuti utakmice bilo je +4 za domaćina, da bi do kraja poluvremena uspjeli smanjiti na -2, te se na odmor išlo rezultatom 15-13 za domaćina.

Kovari odlično otvaraju drugo poluvrijeme tako što golovima Jelušića poravnavaju rezultat na 15-15, zatim Kostić ponovno poravnava na 16-16 da bi se u nastavku ponovno golovima Jelušića i Ratkajeca kovari odvojili na +2 za prvo vodstvo na utakmici. Ubrzo nakon toga RK Balić Metličić radi mini seriju od 3 uzastopna pogotka, te vraćaju minimalnu prednost na svoju stranu. U nastavku se igra gol za gol sve do 57. minute pri rezultatu 25-25 kada domaćin ponovno radi mini seriju od 3 uzastopna pogotka i 3 minute do kraja utakmice rješava pitanje pobjednika.

U osvrtu na utakmicu naš Karlo Štucin je bio veoma kratak. “Loš ulazak u utakmicu i izgubljene lopte u trenucima kada nam je to najmanje trebalo koštalo nas je par lakih golova domaćina za što vjerujem da je presudilo utakmicu.”

U domaćim redovima listu strijelaca je predvodio Dujić sa 6 pogodaka, a slijedio ga je Gajić sa 5, te Kozina, Vulić i Roki sa po 4 pogodaka.

U redovima kovara Ratkajec je postigao 6, a slijedili su ga Jurman i Jelušić sa po 5 pogodaka.

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare