Ovog vikenda, točnije u nedjelju 14.03. kovari gostuju u Splitu gdje ih u sklopu 15. kola 1. HRL Jug očekuje dvoboj protiv RK Balić Metličić. Utakmica je na rasporedu u 15:30 sati u ŠC Gripe.

Nakon domaćeg poraza protiv RK Hrvatskog Dragovoljca kovari su si zakomplicirali situaciju na tablici, te će definitivno do kraja sezone trebati zadržati sve bodove u Labinu, te isto tako pokušati tražiti bodove na gostovanju. Prvo na redu je upravo gostovanje u Splitu protiv vrlo mlade i uvijek neugodne momčadi RK Balić Metličić. Momčad iz Splita je u posljednjem kolu isto tako upisala poraz na gostovanju u Senju, te će sigurno na domaćem terenu tražiti pobjedu.

U prvom djelu sezone RK Balić Metličić pobjedio je kovare na domaćem terenu rezultatom 29-26, međutim u sastavu kovara tada nije bilo mladog Frankovića i Ratkajeca, za koje vjerujemo da mogu donesti prevagu na našu stranu.

Osim seniora, ove subote u Labinu se igra 9. kolo 1. HRL za dječake u kategoriji U17. Na rasporedu je ukupno 4 utakmice, a u dvije utakmice kovari će odmjeriti snage protiv RK Poreča i RK Umaga.

Raspored utakmica:

09:00 h / RK Umag – RK Rudar

10:15 / RK Poreč – RK Arena Pula

11:30 / RK Rudar – RK Poreč

12:45 / RK Arena Pula – RK Umag

Utakmice 9. kola 1. HRL U17 možete pratiti u live prijenosu na www.budikovar.tv.

 

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare