U jučer odigranoj utakmici protiv RK Ribola Kaštele, naši rukometaši poraženi su rezultatom 31 – 26, te porazom na domaćem terenu zaključili ovu vrlo čudnu polu sezonu u 1. HRL Jug.

Jučer su gosti iz Kaštele bili jednostavno bolji i opravdali ulogu favorita s obzirom da se radi o momčadi koja napada prvo mjesto. Početak utakmice bio je u egalu, da bi se na poluvrijeme išlo s rezultatom 14-10 za goste.  Drugo poluvrijeme nije pružilo nikakvo iznenađenja osim što su gosti dva puta pobjegli na +6, jednom na +7, domaći se isto tako dva puta vratili na -3, međutim snage za više od toga nije bilo.

Nikola KOSTIĆ “Mislim da smo najviše griješili u napadu jer samo imali dosta ishitrenih šuteva i tehničkih pogreški, što se protiv momčadi kao što je Kaštela ne smije raditi jer te brzo kazne. Obrana je bila solidna makar smo i tu imali prostora za dignuti još koju stepenicu više. Na kraju zaslužena pobjeda gostiju na čemu im čestitamo.”

Ovim porazom kovari su ostali na 10. mjestu s 4 osvojena boda što ih uz utakmicu manje drži mjesto iznad zone ispadanja u kojoj se nalaze RK Hrvatski Dragovoljac i RK Mornar Crikvenica, s 3 odnosno 0 osvojenih bodova. U drugi dio kovari prenose utakmicu 5. kola koja se trebala igrati u Senju protiv istoimenog domaćina koji se trenutno nalazi mjesto iznad sa 2 boda više.

Nikola KOSTIĆ “Mislim da ovaj dio sezone nije mjerilo ove momčadi, sa svim nedaćama koje su nas zadesile već na startu sezone smatram da smo izvukli maksimum, međutim isto tako znam da će sljedeći dio biti puno bolji i da će ova momčad pokazati koliko zapravo vrijedi. Za kraj bi se još samo htio zahvaliti Toniju Štinglu koji nam je došao pomoći kad nam je najviše trebalo i na tome mu skidam kapu.”

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare