Prošlotjedni okršaj u Zadru dao je nadu Kovarima za nastavak sezone koji će po svemu sudeći biti jako napet. Kovari su na posljednjem mjestu tablice ali također sa utakmicom manje, a ostatak družine koji će se boriti za opstanak je velik, pet klubova se nalazi unutar samo par bodova razlike, s utakmicom više.

Ove subote RK Rudar Adria Oil na domaćem terenu dočekuje susjede iz Pule, RK Arena, koji se nalazi u skupini klubova kojima svaki bod igra ulogu za opstanak u ligi. U subotu će Kovari pokušati isprati gorak okus uzrokovan posljednjim međusobnim okršajem u prvoj polovici sezone.

Upitali smo našeg vrsnog vratara Liridona Zenu koja su očekivanja za subotnji okršaj;

U subotu nas čeka jedan pravi istarski derbi protiv jedne jako kvalitetne ekipe. u Ovoj utakmici neće odlučivati stanje na tablici nego tko ima veću želju i borbenost taj će uzeti 2 boda. Nama trenutno jako treba pobjeda, te ćemo dati sve od sebe kako bi to i ostvarili. Mislim da uz našu publiku koja je na svakoj domaćoj utakmici naš 8. igrač, možemo ostvariti cilj, a to su 2 boda.” izjavio je Liridon.

 

Zato svi ove subote sa početkom u 20 sati  u dvoranu na veliki istarski derbi između RK Rudar Adria Oil i RK Arena-Pula. Podržimo dečke u borbi za nova dva boda!!

Ulaznice možete kupiti pola sata prije početka odnosno od 19:30

KOVARI SRETNO!!!

 

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare