U nedjelju, 3.prosinca, Kovari su odigrali posljednju utakmicu ove polusezone. Na domaćem terenu u 9.kolu 2.HRL Zapad, uspjeli su savladati drugu momčad RK Poreča.

U posljednjem kolu ove polusezone Kovari su upisali pobjedu rezultatom 29-27. Kovari su većinu utakmice dominirali terenom, u početku utakmica se odvijala gol za gol, ali nakon uvodnog “zagrijavanja” Kovari polako počinju povećavati rezultatsku prednost. Na poluvrijeme se otišlo sa +5 (17:12). Mlada ekipa Poreča, nije olako shvatila utakmicu, te su kroz par navrata ozbiljnije zaprijetili Kovarima. No velika dominacija našeg kapetana Ratkajca je ipak presudila utakmicu.

Sa 13 pospremljenih golova Ratkajec je bio prvi strijelac utakmice, a pratio ga je Lazar sa 8. Kod gostiju 7 golova je upisao Karlo Varljen, a pratio ga je Leon Rušnjak sa 6.

Čestitam dečkima na osvojenim bodovima i uspješnom privođenju kraju ove polusezone. Šteta što nismo uvjerljivije pobijedili, no što je tu je. 2 boda su 2 boda. Zahvaljujem publici koja nas je pratila i nadam se da će biti brojnija u otvaranju drugog dijela kada nam dolazi Ogulin doma (17.02.). Sve u svemu, zadovoljni smo rezultatima u seniorskom prvenstvu. S obzirom da u ovakvom sastavu nismo igrali, a ozljede i bolesti su nas oslabile poprilično, bolje nismo ni mogli. Žao mi je što je sve to utjecalo na rezultate u U17 ligi gdje su dečki bili jedni od favorita svoje regije, ali bit će oni jači u drugom dijelu prvenstva. Sada im slijedi zaslužena pauza, da se dečki malo odmore i od obaveza i od rukometa, te napune baterije za drugu godinu.” izjavio je trener Banović.

Kovari su polusezonu završili na 4. mjestu tablice 2.HRL Zapad. Sad na zasluženi odmor do 17.02 kada kreće drugi dio i domaća utakmica protiv Ogulina.

BUDI KOVAR!!! BUDI NA TRIBINI!!!

 

 

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare