U srijedu 27.12.2023 u fitnes dvorani SC Franko Mileta u organizaciji RK Rudar Adria Oil održana je tiskovna konferencija na kojoj je i službeno najavljen drugi po redu međunarodni rukometni turnir „Labin Handball Cup“

Nakon velikog uspjeha prošlogodišnjeg turnira velika nam je čast i zadovoljstvo što i ove godine u našem gradu imamo priliku ugostiti velika imena svjetskog rukometa. Labin će i ove godine u siječnju, u  mjesecu rukometa, imati prilike ugostiti i pogledati vrhunske rukometaše uz obilje zabave za cijelu obitelj.

Nadamo  se opet punim tribinama i strastvenom navijanju i pozivamo sve navijače i ljubitelje rukometa da na vrijeme osiguraju svoje ulaznice.

Zahvaljujem se svim klubovima što su Labin prepoznali kao poželjnog partnera, gradonačelniku Valteru Glavičiću s kojim dijelimo viziju i ideju za stvaranjem sportske priče našeg grada, Turističkoj zajednici grada Labina i njenoj direktorici Astrid Glavičić koja podržava izgradnju Labina kao prave sportske destinacije, kao i Valamaru i Sandiju Sinožiću koji je i ove godine pružio ruku suradnje. Ove godine u projekt ulazimo sa sponzorskim dodatkom imena turnira „by Dogma nekretnine“ i ovom se prilikom zahvaljujem Dogmi nekretnine i Branku Papešu što su prepoznali našu priču i vrijednost ovog projekta.” izjavio je predsjednik RK Rudar Adria Oil-a Patrik Franković.

Kao voditelj Turističke zajednice Labin i Rabac, ponosna sam na suradnju i podršku ovom prestižnom rukometnom događaju. Ovaj turnir ne samo da promovira našu ljubav prema sportu, već i našu regiju kao atraktivnu turističku destinaciju. Zahvaljujem svima koji su doprinijeli ovoj inicijativi i radujem se što ćemo zajedno obogatiti sportsku i turističku ponudu našeg Grada.” izjavila je direktorica TZ grada Labina Astrid Glavičić

 

Najprije hvala vama na pozivu.  Labin je poznat kao grad rukometa. Mi kao Dogma nekretine najveća smo agencija za promet nekretnina u Hrvatskoj. Prepoznajemo i znamo da treba pomagati lokalnoj zajednici. Osjećali smo dužnost, želju i volju da podupiremo sport i ovu izvrsnu organizaciju. da se u ovako malo sredinu dovede ovako respektabilne momčadi. Mislim da je to bitno za popularizaciju sporta, pogotovo u današnjem svijetu kad svi su na mobilnim uređajima i ekranima. Da što više djece privučemo u sport. Bavljenje sportom i izvlačenje djece iz kuće i sa ulice, veliki je interes lokalne zajednice. Ulaganje u sport je  ulaganje i u zdravstvo.” izjavio je Branko Papeš

Posebnim zadovoljstvom ističem prošlogodišnji uspjeh Labin Handball Cupa, koji je jasno pokazao rast i potencijal našeg rukometnog kluba. Ponosni smo što ćemo i ove godine ugostiti istaknute rukometne ekipe, a njihova prisutnost u Labinu dodatno potvrđuje naš status kao rukometne destinacije. Vrhunska suradnja s Turističkom zajednicom igra ključnu ulogu u promociji sporta i turizma, posebno tijekom zimskih mjeseci. Ovaj turnir ne samo da promovira sport, već i Labin kao grad otvoren za sportske događaje i posjetitelje. Posebna zahvala ide Valamaru i Turističkoj zajednici na njihovoj podršci. Naglašavam predanost svih članova kluba i volontera koji će zajedno raditi kako bi ovaj turnir bio izveden na najvišoj razini. Hvala svima na podršci i entuzijazmu.” izjavio je gradonačelnik Valter Glavičić.

 

Uzbudljivi Labin Handball Cup ove će se godine održati 26. i 27. siječnja 2024. godine u sportskom centru Franko Mileta u Labinu. Turnir će okupiti četiri renomirane ekipe: RK Zagreb iz Hrvatske, RK Izviđač iz Ljubuškog (Bosna i Hercegovina), RK Trimo Trebnje iz Trebnja (Slovenija) te domaćina RK Rudar Adria Oil.

RASPORED UTAKMICA

Prvi dan turnira, 26. siječnja 2024., donosi polufinalne utakmice s početkom u 18:00 i 20:15 sati. Prva utakmica će ugostiti domaćina RK Rudar Adria Oil i RK Zagreb, dok će se u drugoj utakmici sastati RK Izviđač i RK Trimo Trebnje.

Drugi dan, 27. siječnja 2024., rezerviran je za utakmice za plasman. Utakmica za treće mjesto održat će se u 18:00 sati, dok će finale započeti u večernjem terminu u 20:15 sati.

KAKO DO ULAZNICA

Organizatori su pripremili različite opcije ulaznica. Dnevne ulaznice možete nabaviti po cijeni od 10 € za jedan dan (petak ili subota) ili 15 € za oba dana turnira. Za istinske ljubitelje rukometa, promotivne cijene su 8 € za jednodnevnu i 12 € za dvodnevnu ulaznicu, dostupne u periodu od 17. siječnja do 21. siječnja.

Svaka ulaznica nudi dodatnu vrijednost, uključujući kupon za nagradnu igru s uzbudljivim nagradama koje će se dijeliti tijekom poluvremena svake utakmice. Također, svaka ulaznica sadrži kod za popust pri kupnji u Valfresco direkt online trgovini.

 

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare