Ove subote u dvorani SC Franko Mileta odigrat će se osmo kolo 1.HRL jug između rukometaša RK Rudar Adria Oil i RK Rovinj. Dobro poznati RK Rovinj ove sezone cilja na sami vrh tablice,  sa šest pobjeda i jednim porazom nalaze se na drugom mjestu.

 

„Rovinj je u dosadašnjim utakmicama pokazao, da je uz Karlovac, favorit za osvajanje prvog mjesta i da imaju kvalitetu za rang više. Svjesni smo svojih loših rezultata i činjenice da jednostavno imamo premalo bodova. U zadnjih nekoliko dana su nam se dogodile neke promjene u igračkom kadru, odlazak braće Zmajević i par mlađih igrača, ali smo dobili dva povratnika, Karla Štucina i Nikolu Kostića koji će nam puno doprinijeti svojim iskustvom i agresivnošću u obrani. Imamo želju da se što prije vratimo na pobjedničke staze, a za to imamo priliku ovu subotu u našem poznatom terminu, tako da bih pozvao sve gledatelje da nas dođu podržat i da budu naš osmi igrač.“ izjavio je Luka Matačića uoči utakmice.

 RK Rudar Adria Oil će ove subote sa zadovoljstvom ugostiti učesnike SPL-a, Special Power League(Sportska liga za djecu i osobe  s teškoćama u razvoju u rukometu i nogometu) čiji partner je RK Rovinj.

Dođite i ove subote  u 20:00 sati u dvoranu SC Franko Mileta i podržite kovare u čvrstom istarskom derbiju protiv RK Rovinja

 

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare