Ove subote 22.05. u Crikvenici se igra 20. kolo 1. HRL Jug koje je ujedno i derbi začelja između domaćina RK Mornar Dramalj-Crikvenica i naše momčadi RK “Rudar” Labin. Utakmica se igra u Gradskoj sportskoj dvorani s početkom u 20:00 sati.

Za jednu i drugu momčad situacija je već duže vremena nepromjenjiva, domaćin Mornar Dramalj-Crikvenica nalazi se na posljednjem mjestu s 5 osvojenih bodova u 20 odigranih utakmica, dok s druge strane naša momčad se nalazi na mjestu iznad sa 6 osvojenih bodova u 18 odigranih utakmica.

Tablica 1. HRL Jug

U prvom djelu sezone kovari su u Labinu pobijedili rezultatom 29-26 i to se ispostavila kao jedina domaća pobjeda u ovoj sezoni, ostale bodove kovari su osvajali na gostovanjima, prvo u Omišu protiv Hrvatskog Dragovoljca pa zatim u Senju. Dali kovari ponovno mogu iznenaditi na gostovanju, vjerujemo da mogu, samo je pitanje u kojem sastavu će krenuti na put. Na večerašnjem treningu će se vidjeti kakva je situacija s ozljedama pojedinih igrača, kakve su poslovne obaveze i tko će na kraju konkurirati za sutrašnju utakmicu. Vjerujemo da dečki imaju dovoljno snage i motivacije pobijediti u ovoj utakmici jer bi se s dva nova boda definitivno izbjegla mogućnost pada na posljednje mjesto, što kakva god da sezona bila, sigurno nitko ne želi.

 

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare