Nakon pobjede u prošlom kolu na gostovanju u Crikvenici, RK Rudar Adria Oil ove subote na domaćem terenu dočekuje drugoplasiranu momčad lige RK Metković Mehaniku. Matematički gledano momčad Metkovića još uvijek nije osigurala toliko željeno drugo mjesto koje ih vodi u kvalifikacije za ulazak u Premijer ligu stoga možemo očekivati dobru i čvrstu utakmicu s jedne i druge strane pogotovo ako uzmemo u obzir da je upravo RK Rudar Adria Oil jedna od dvije momčadi koje mogu poremetiti planove Metkovčanima. Druga momčad je RK BM 07 koja je bodovno izjednačena s kovarima međutim u posljednje vrijeme pokazuju slabu igračku formu, u posljednje 4 utakmice upisali su 2 poraza, 1 pobjedu i neriješeno. S druge strane RK Rudar Adria Oil igra dobro, u posljednje 4 utakmice upisali su 3 pobjede i 1 poraz od vodeće momčadi lige RK Ribole Kaštele te ako nastave s pobjedama mogu ozbiljno ugroziti RK Metković Mehaniku koja ima 6 bodova više od kovara.

Utakmica se igra u SC Franko Mileta s početkom u 20:00 sati. Pozivamo sve ljubitelje labinskog rukometa da dođu i podrže naše kovare u derbiju kola kako bi se svi zajedno potrudili da bodovi ostanu u Labinu.

Za sve one koji nažalost neće biti u mogućnosti biti na tribinama SC Franko Mileta biti će osiguran live prijenos utakmice na TV platformi kluba www.budikovar.tv.

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare