Kao što se upoznati, RK Rudan Labin je na osnovu sjednice Skupštine kluba održane 14. rujna 2020. godine podnio Zahtjev za upis promjena u Ured državne uprave vezano uz statutarne promjene – naziv kluba, smanjenje broja članova Izvršnog odbora, te povećanje broja Dopredsjednika kluba.

Međutim Ured državne uprave je na osnovu spomenutog zahtjeva Rukometnom klubu Rudan Labin poslalo negativno rješenje te zahtjev za gore navedenim promjenama nije usvojen iz administrativno formalnih razloga.

Naime, po primljenom rješenju naloženo je da se na redovnoj sjednici skupštine kluba ne smije mijenjati struktura tijela kluba, te nisu prihvaćene izmjene vezane za smanjenje broja članova Izvršnog odbora i povećanje broja dopredsjednika.

Iz gore navedenog razloga, RK Rudan Labin je jučer 29. listopada 2020. godine,  održao novu redovnu sjednicu skupštine kluba na kojoj su sukladno prijedlozima Ureda državne uprave usvojene navedene statutarne promjene, dok se struktura tijela kluba nije mijenjala, već samo njegovi članovi.

Tako je na jučerašnjoj je sjednici skupština kluba  još jednom jednoglasno usvojila promjenu imena kluba, a novi dopredsjednik kluba je dugogodišnji član Izvršnog odbora Boris Milevoj. Isto tako, novi članovi Izvršnog odbora postali su Sandi Sinožić, Dalibor Turković i Igor Arapović i ovim putem im čestitamo i još jednom se zahvaljujemo što su se pridružili radu kluba.

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare