Ove subote 05.06. igra se posljednje 22. kolo 1. HRL Jug između RK Ribola Kaštela i naše momčadi RK Rudar. Utakmica se igra u Kaštel Sućurcu u SD Sokolana s početkom 19:00 sati.

Pobjedom u gostima, što nam je ove godine išlo bolje nego pobjede na domaćem terenu, kovari bi se bodovno izjednačili s Hrvatskim Dragovoljcem i zbog boljeg međusobnog ogleda bili bi bolje plasirani i izbjegli posljednja dva mjesta koja znače ispadanje iz lige. Međutim kako su u Hrvatskom rukometnom savezu najavili prijedlog promjena u sustavu natjecanja u Premijer ligi, te time ne bi bilo ispadanja iz 1. HRL Jug i Sjever, kovari na put idu rasterećeni rezultatom.

Tablica 1. HRL Jug

RK Ribola Kaštela se nalazi na visokom 3. mjestu i to se ne može nikako promijeniti, drugo mjesto im bježi 6 bodova te su bolji za 2 boda od RK Buzeta koji je odigrao sve svoje utakmice i ne može ih ugroziti s 4. mjesta.

S druge strane RK Rudar se nalazi na 11. mjestu sa 2 boda zaostatka za 10. mjestom na kojem je RK Hrvatski Dragovoljac, koji isto tako u posljednjem kolu ide na teško gostovanju u Rijeku protiv MRK Kozale.

Još jednom ponovimo, utakmica 22. kola 1. HRL Jug igra se u subotu 05.07. u Kaštel Sućurcu u SD Sokolana s početkom u 19:00 sati.

 

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare