U petak 14.04. s početkom u 20:00 sati u SC Franko Mileta odigrati će se zaostalo 15. kolo 1. HRL Jug između domaćina RK Rudar Adria Oil i gostiju iz Župe Dubrovačke, RK Ardiaei.

Gosti iz Župe Dubrovačke drže visoko 4. mjesto sa 19 osvojenih bodova i sasvim sigurno će puno opuštenije ući u utakmicu negoli što će to biti slučaj s domaćinom. Kovari su i dalje na vrlo neugodnoj poziciji, sa 8 bodova drže zadnje mjesto lige i jedino ih pobjeda može i dalje, koliko toliko, održati u igri za opstanak.

Već drugi dan, u subotu 15.04. RK Rudar Adria Oil u sklopu redovnog 19. kola gostuje u Rovinju gdje ih očekuje vrlo teška i zahtjevna utakmica. Utakmica koja je bez obzira na bodovno stanje momčadi uvijek nosila epitet pravog istarskog derbija. Kovarima su bodovi i u ovoj utakmici od iznimne važnosti za opstanak stoga možemo zaključiti kako je pred njima odlučujući vikend, biti ili ne biti dio 1. HRL Jug. Utakmica protiv RK Rovinja igra se u SD Valbruna s početkom u 19:30 sati.

Ovom prilikom pozivamo sve naše vjerne navijače i ljubitelje labinskog rukometa da nas podrže u domaćoj utakmici protiv RK Ardiaei, i na uvijek teškom gostovanju u Rovinju. BUDI KOVAR – budi na tribini.

 

 

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare