U sklopu pripremnog ciklusa danas će se u Labinu u SC Franko Mileta s početkom u 20:00 sati odigrati prva pripremna utakmica seniorske momčadi RK Rudar Adria Oil protiv momčadi RK Arena Pula.

Od početka priprema momčadi su se priključili Antonio Jelušić koji je bio odsutan zbog poslovnih obaveza, te novo pojačanje kluba Bruno Ugrin. Obojica su se priključili momčadi ovaj tjedan tako da će trener Zupičić za ovu utakmicu na raspolaganju imati kompletan sastav, osim Marina Dukića koji je u procesu rehabilitacije od ozljede ramena.

Ponovimo kako u novoj sezoni trener Zupičić zbog poslovnih obaveza trenutno ne može računati na Bruna Derossia i Anthonya Jurmana, dok s druge strane redove kovara pojačali su Muhamed Ajanović na poziciji vanjskog koji je do sada igrao za RK Čelik Junior iz Zenice, zatim na poziciji pivota Bruno Ugrin koji je prošlu sezonu kratko odigrao u RK Poreču a zatim u RKHM Dubrovnik, na golu je Liridon Zena iz RK Zameta koji je ujedno i Kosovski reprezentativac, te povratnik Marin Dukić.

 

 

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare