RK Rudar Adria Oil upisao je pobjedu u prvoj pripremnoj utakmici protiv RK Arene Pula odigranoj jučer u 20:00 sati u SC Franko Mileta u Labinu. Utakmica je završila rezultatom 32-28 za RK Rudar Adria Oil.

Kao što smo spomenuli trener Zupičić je na raspolaganju imao sve igrače osim Marina Dukića koji je u procesu rehabilitacije nakon ozljede ramena, te Bruna Ugrina koji je tek ušao u proces priprema te je u ovoj utakmici pošteđen od strane trenera.

Kovari su cijelu utakmicu držali pod kontrolom, od početka je vodstvo bilo na našoj strani, dok je protivnik u par navrata uspio izjednačiti rezultat i povesti 1 razlike međutim više od toga dečki iz Pule nisu mogli. Mlada je to ekipa koja još uvijek puno griješi što je bilo idealno za našu momčad kako bi trener Zupičić mogao isprobati razne kombinacije kako u fazi obrane tako i u napadu.

U redovima kovara na golu je bio odličan Liridon Zena, novo pojačanje iz redova Zameta i kosovski reprezentativac, a kasnije je odlično nastavio i njegov nasljednik mladi Luka Murselović. Dobru rolu u napadu odradio je i mladi Gabriel Vozila na lijevom krilu postigavši 3 gola, Alexandar Lazar na desnom krilu s 4 gola te naravno uvijek na razini mladi Niko Franković i Mario Ratkajec, obojica po 9 pogodaka. U strijelce su se još upisali Nikola Kostić, Muhamed Ajanović i Alex Kokot sa po 2 pogotka i Antonio Jelušić sa 1 pogotkom.

 

Napišite komentar

Morate biti prijavljeni in da bi mogli slati komentare